MANDUKA FINA

MANDUKA FINA

ALÓS, PAULA

14,90 €
IVA inclós
Consultar disponibilitat
Editorial:
L'ESTRELLA POLAR
Any d'edició:
2020
Matèria
Receptaris
ISBN:
978-84-18134-87-6
Pàgines:
108
Col·lecció:
VARIS
14,90 €
IVA inclós
Consultar disponibilitat
Afegir a favorits





T'atreveixes a fer una triatlo´ d'espaguetis? O uns bons llegums tunejats? O potser prefereixes fer unes mandonguilles de mar? Amb aquestes receptes, els foodtrucs i molt me´s aconseguira`s cuinar de primera i sorprendre a tothom! Mmmmmanduka fina!




En aquest llibre trobara`s:
- Els consells de cuina de la Paula
- Les receptes del programa + 3 de noves!
- Foodtrucs increi¨bles
- Quiz amb les preguntes me´s boges d'en Cinto!

Amb la col.laboració de la Generalitat de Catalunya, Departament de Cultura.







Articles relacionats

  • EL LIBRO DEL WHISKY
    DK
    La guía visual más completa sobre el mundo del whisky Ninguna otra bebida espirituosa es tan compleja como el whisky; su seducción es atemporal y sus aficionados pueden pasar toda la vida desentrañando sus misterios. Con numerosas fotografías e interesante información, incluye las últimas destilerías y tendencias, una odisea global que lleva al amante del whisky desde Banffshir...
    Disponibilitat inmediata

    32,00 €

  • PICADES
    PARELLADA, RAMON
    Les receptes de padrines, mestresses i fondes Les picades han estat un tresor gelosament custodiat per les padrines que, arribat el moment, només el confiaven a les seves filles. Així és com ens han estat transmeses fins avui: el gran secret de la cuina catalana. Una cuina que té la seva ànima al rebost, on s'hi guarden les fulles de llorer, les cabeces d'all, les cebes, qu...
    Disponibilitat inmediata

    20,90 €

  • PEP SALSETES
    COROMINAS, AGUSTÍ / SALSETES, PEP
    Disponibilitat inmediata

    25,00 €

  • CATALUNYA A LA COPA I AL PLAT
    CARAMÉS NÚÑEZ, GESSAMÍ / CAMPO GONZÁLEZ, JAVIER
    FOTOGRAFIES DE MARIA Á. TORRES I ALBERTO POLO GESSAMÍ CARAMÉS HA VERSIONAT PLATS DE LA CUINA CATALANA AMB EL SEU TOC PERSONAL PERÒ FÀCILS D'ELABORAR, AMB LES PROPOSTES DE MARIDATGE DE JAVIER CAMPO. Aquest és més que un llibre de receptes i el seu acompanyament. Els seus autors, la televisiva cuinera Gessamí Caramés i el sommelier Javier Campo, han escodrinyat pam a pam Cataluny...
    Disponibilitat inmediata

    21,50 €

  • CUINA DE LA PATATA, LA
    FÀBREGA, JAUME
    Consultar disponibilitat

    25,50 €

  • CAFÉ SENSIBLE
    OSSENBLOK, KIM
    El sector del café de especialidad está creciendo exponencialmente. Lo que pagamos por consumir una buena taza de café se ha multiplicado en muy poco tiempo, pero ¿qué es lo que agrega valor al café? ¿Qué diferencia un café convencional de uno certificado o especial? ¿Por qué pagamos más por su origen, su historia, sus certificaciones, sus medallas, sus procesos, su inocuidad y...
    Consultar disponibilitat

    26,95 €

Altres llibres de l'autor

  • ELS SECRETS DE LA PAULA
    ALÓS, PAULA
    Després de l’èxit de Manduka Fina, torna la Paula amb un llibre més íntim i personal. Quina música escolta? Que duu a la bossa? Quin és el seu pla de diumenge ideal? A on li agradaria viatjar? I els seus secrets més amagats? Com és la seva habitació? Per descomptat també descobrirem més coses del que més li agrada: cuinar! Quines son les seves receptes preferides? Quin ingredie...
    Consultar disponibilitat

    13,95 €