SOPARS A LA FRESCA

SOPARS A LA FRESCA

KALLE, MYRTO

21,90 €
IVA inclós
Editorial:
ROSA DELS VENTS
Any d'edició:
2023
ISBN:
978-84-19259-56-1
Pàgines:
208
21,90 €
IVA inclós
Afegir a favorits

Les millors receptes per gaudir dels sopars d'estiu a l'aire lliure: senzilles, saboroses i amb un toc que et transporta a Grècia. Sardinada al balcó, una taula ben assortida d'amanides i formatges, o simplement una foccacia per a un sopar improvisat de divendres: l'estiu és la millor època de l'any per reunir-nos sense pressa al voltant d'un bon àpat, acompanyats d'amics i família. Myrto Kalle ens porta més de 50 receptes de temporada, idònies per compartir a l'aire lliure, i sempre amb un toc de la seva Grècia natal. Tzatzikis, cremes fredes, marinats, salses, pastissos de verdures... Senzills i ràpids de preparar, tots els plats venen amanits amb històries i trucs que faran les delícies de grans i petits en les llargues sobretaules d'estiu.

Articles relacionats

  • HUEVOS
    NILSSON, TOVE
    Un recorrido por el mundo y más de 120 recetas sencillas de elaborar con un gran protagonista: el huevo.No importa en qué parte del mundo estés ni qué hora del día sea, el huevo puede cobrar mil y una formas para convertirse en el protagonista de un buen desayuno, el aperitivo perfecto o un cóctel sofisticado y refrescante. Con este libro aprenderás a elaborar desde los clásico...
    Disponibilitat inmediata

    20,95 €

  • RECETAS INFALIBLES
    COLÁS, PALOMA
    Prepárate para embarcarte en un viaje culinario lleno de sabores deliciosos y auténtica pasión gastronómica con el primer libro de recetas de cocina de Paloma Colás. Con más de 15 años de experiencia en el mundo de la gastronomía, Paloma comparte su amor por la cocina de alta calidad a través de una colección de recetas actuales y clásicas con su toque personal. Cada página est...
    Disponibilitat inmediata

    24,95 €

  • EN UN PARAGUAYO CABE EL AMAZONAS
    DE JORGE, DAVID
    El icónico Robin Food recoge en este libro anécdotas y listados de suculentos productos y restaurantes que han dejado huella en su trayectoria. Tras sus exitosos libros de recetas escritos con Martín Berasategui, David de Jorge regresa a las librerías con esta amalgama de recuerdos y experiencias en la cocina y en la mesa, así como las divagaciones más variopintas de los delic...
    Disponibilitat inmediata

    22,90 €

  • LA BARBACOA
    GARCÍA RAMÓN, TONI / MANRESA, ÓSCAR
    La guía definitiva para ser el rey de las barbacoas. Todo el mundo quiere ser el maestro de las barbacoas, pero muy pocos lo logran. Esta es, por fin, la guía definitiva para conseguirlo. Ingredientes secretos, conocimientos básicos y sugerencias para conseguir el resultado perfecto de la mano del reconocido chef Óscar Manresa. Conjugado con el humor de Toni García y acompañado...
    Disponibilitat inmediata

    24,90 €

  • DES DE LA BARRA
    MARTÍNEZ, ESTHER
    Els còctels, els cigalons i els combinats han anat canviant al ritme de les modes, han marcat un temps i un territori. T'atreveixes a tastar-los? Fem un repàs per aquelles begudes que han marcat un temps i una tradició, i que moltes d'elles ja són memòria viva, amb una autora que ha crescut darrere la barra d'un bar, veient com els clients i els seus gustos evolucionaven; ara h...
    Disponibilitat inmediata

    21,90 €

  • EL BOSC A LA TAULA
    Aquest llibre va dirigit a totes les persones que tinguin interès en el món gastronòmic: els consumidors, els productors, els recol·lectors, les empreses transformadores i les comercialitzadores de productes d'origen forestal per tal de fer entendre la necessitat de gestionar els boscos de manera sostenible davant dels reptes i amenaces actuals. La situació d'emergència climàti...
    Disponibilitat inmediata

    18,00 €