TINC GANA

TINC GANA

LA HISTÒRIA DE LES ÀVIES SÀVIES

YLLA CASARRAMONA, AROA

23,00 €
IVA inclós
Any d'edició:
2025
ISBN:
978-84-124774-9-8
Pàgines:
208
23,00 €
IVA inclós
Afegir a favorits

- No pot ser, Aroa. No pot ser que tot això es perdi. Aquestes dones tenen molt a dir, molt a compartir - va dir la meva mare. La història de les Àvies Sàvies és un recull de coneixements de generacions i generacions de dones convertit en receptes de cuina. Un llibre de creació col·lectiva on les dones s?han expressat lliurement. I és que..., fins a quin punt existeix una relació entre l'art i la medicina? Es pot utilitzar l'art com a teràpia? Com a vehicle per a expressar emocions?

Articles relacionats

  • EMBOTITS
    SANGLAS, DAVID
    Tots els secrets per triar, cuinar i fer lluir un bon embotit. Aquest receptari és un viatge per la història dels embotits de la nostra terra, els oblidats i els de sempre, i un recorregut que ens farà descobrir la infinitat d’usos que podem donar-los a la cuina, més enllà de gaudir-los amb una bona llesca de pa amb tomàquet. A través de receptes pràctiques, aprendrem com prepa...
    Disponibilitat inmediata

    22,90 €

  • MEMORIA DE LA COCINA FRANCESA
    GUÉRARD, MICHEL
    La historia de la cocina francesa, origen de la cocina moderna actual mundial, de la mano de su gran figura icónica. Con apenas veinticinco años, Michel Guérard fue nombrado Mejor Obrero de Francia y entró a trabajar en el Lido. En 1965 compró en una subasta un pequeño bistrot de Asnières, que se convertiría en «el mejor restaurante de suburbio del mundo». En 1974 se instaló en...
    Disponibilitat inmediata

    20,95 €

  • UN PASEO POR ORIENTE.(MASTERCHEF)
    SHINE / RTVE
    Atrévete con la cocina asiática de la mano de MasterChef.Un paseo por Oriente te invita a descubrir los sabores más exquisitos de la cocina asiática. Desde la sutileza del sushi japonés hasta los intensos aromas de los curris tailandeses, este libro del talent show culinario más famoso de la televisión recoge recetas deliciosas de países como Corea del Sur, China, Filipinas, In...
    Disponibilitat inmediata

    22,90 €

  • A FOC LENT
    PARÍS MASIP, ARNAU
    Un relat inspirador de superació, aventura i gastronomia, escrit pel conegut guanyador de MasterChef i col·laborador del Cuines.El relat sincer i intens de com un venedor d’aixetes, descontent amb la seva vida, decideix trencar amb tot i seguir la seva passió per la cuina i la televisió. Amb tocs d’humor i moments de reflexió profunda, l’Arnau ens porta ...
    Disponibilitat inmediata

    21,90 €

  • CREMO!
    NICOLAU ROCABAYERA, MARIA
    CREMO! La nova revolució de Maria Nicolau. Columna publica Cremo!, el nou llibre de Maria Nicolau. Reflexionsgastronòmiques de la cuinera més revolucionària dels últims anys.El fenomen que ha revolucionat la gastronomia «Cremo!» és el crit d’alerta que s’etziba a les cuines professionals quan es carrega una olla que pesa o una paella amb oli roent quan passem pel costat d’un co...
    Disponibilitat inmediata

    19,90 €

  • NEVERA MEDIO LLENA, LA
    ROCA, JORDI
    Ideas geniales, sencillas, rápidas y económicas para cocinar con lo poco que tengamos en la nevera, que por vacía que parezca, seguro que está medio llena…¿Alguna vez has cocinado un pollo entero y te ha sobrado la mitad ¿Has organizado una fiesta en casa y te han sobrado patatas fritas ¿O tal vez te han dejado plantado y donde iban a cenar dos, ahora cena uno solo A ve...
    Disponibilitat inmediata

    21,90 €