EN MARXA CUINA!

EN MARXA CUINA!

HISTÒRIES D'UN CUINER AMB ROCK'N'ROLL

RIBAS BELTRAN, MARC

18,90 €
IVA inclós
Editorial:
COSSETANIA EDICIONS
Any d'edició:
2020
Matèria
Receptaris
ISBN:
978-84-9034-945-8
Pàgines:
160
18,90 €
IVA inclós
Afegir a favorits

Aquest nou llibre de Marc Ribas, el cuiner més popular de TV3, ens ofereix més receptes brutals saboroses, fàcils i sorprenents de cuina tradicional catalana sense oblidar aspectes actuals, amb productes frescos i de proximitat. Sobretot, però, el cuiner destapa el seu cantó més personal i deixa entrar el lector a la seva cuina, a través de vivències úniques i divertides, fins i tot extravagants, que li han passat davant dels fogons i amb els clients dels restaurants on ha treballat. Ens parla, per exemple, de les improvisacions que cal fer quan de sobte s'omple la sala de comensals que no s'esperaven, de clients excessivament bromistes que fan passar una mala estona als cambrers o d'altres amb poca cultura gastronòmica que es pensen que en saben més que ningú, d'adaptacions a les noves tendències com el veganisme o a situacions com les al·lèrgies, de comensals que no es volen aixecar de taula, dels recursos davant els petits accidents de cuina, de les peticions curioses d'alguns clients, entre d'altres. De fet, cadascuna de les històries deriva en dues receptes relacionades, plenes de rock'n'roll, que faran les delícies del lector.

Articles relacionats

  • CHEF
    FORNELL, ROMAIN
    Romain Fornell es uno de los referentes ineludibles de la nueva cocina francesa desde que a los 22 años fue coronado con su primera estrella Michelin. En Chef, reflexiona sobre el peso de la gastronomía de su país y cómo esta forjó su andadura de Francia a España, para encontrarse en una ciudad, Barcelona, en la que colisionaban sin miedo el lado más tradicional de la cocina me...
    Disponibilitat inmediata

    28,50 €

  • CUINA VEGANA PER A OCASIONS ESPECIALS
    FERNANDEZ, ZARAIDA
    MÉS DE 90 RECEPTES VEGANES AMB INGREDIENTS SENZILLS I FÀCILS DE TROBAR QUE FACILITARAN LA CUINA DE PLATS PER OCASIONS ESPECIALS SENSE INGREDIENTS D'ORIGEN ANIMAL. Vegans, aquelles persones que no mengen res d'origen animal. I, llavors, què pots cuinar? No et preocupis. A les teves mans hi tens un llibre amb més de 90 receptes que t'ajudaran a convertir un àpat amb un convidat ...
    Disponibilitat inmediata

    14,90 €

  • MELETA DE ROMER LES POSTRES DE LA GESSA CATALAN
    CARAMES,GESSAMI
    LA GESSAMÍ CARAMÉS ÉS UNA FIGURA TELEVISIVA I DEL MÓN DE LA CUINA ESTIMADA A CATALUNYA. ÉS COPRESENTADORA DEL PROGRAMA _CUINES _DE TV3 JUNTAMENT AMB EL CUINER MARC RIBAS DES DE NOVEMBRE DEL 2017 I SE LA CONEIX PER LA SEVA ALEGRIA, PROXIMITAT I PROFESSIONALITAT. Descobrim els secrets de la pastisseria de la mà de la Gessa. Per fi deixarem de banda la por als gramatges, quantita...
    Disponibilitat inmediata

    18,90 €

  • PICADES
    PARELLADA, RAMÓN
    Les receptes de padrines, mestresses i fondes Les picades han estat un tresor gelosament custodiat per les padrines que, arribat el moment, només el confiaven a les seves filles. Així és com ens han estat transmeses fins avui: el gran secret de la cuina catalana. Una cuina que té la seva ànima al rebost, on s'hi guarden les fulles de llorer, les cabeces d'all, les cebes, qu...
    Disponibilitat inmediata

    19,90 €

  • VELOCIDAD CUCHARA
    ARDA, ROSA
    Os presentamos el libro de Velocidad Cuchara«, el primer blog de recetas para Thermomix en español. Una colección de platossencillos y ricos pensados para ti, seas principiante o un expertoconocedor del robot de cocina más popular del mundo.Rosa Ardá ha recopilado sus recetas indispensables.Encontrarás panes básicos, carnes, pescados, postres... ¿Todavía crees que no puedes sac...
    Disponibilitat inmediata

    19,95 €

  • SOPES
    AL¡CIA, FUNDACIÓN
    Desde comprar ingredientes básicos y hacer caldos sencillos hasta la elaboración de sopas superlativas y espectaculares, este libro nos muestra cómo las sopas pueden transformar nuestra cocina y nuestra salud. De la mano de la prestigiosa Fundación Alícia, todo un referente en el ámbito gastronómico y nutricional, aprenderemos a preparar sopas de todo tipo a partir de caldos bá...
    Disponibilitat inmediata

    29,00 €

Altres llibres de l'autor

  • ¡OÍDO COCINA!
    RIBAS BELTRAN, MARC
    Este nuevo libro del popular cocinero Marc Ribas nos ofrece más recetas brutales sabrosas, fáciles y sorprendentes, de cocina tradicional catalana sin olvidar aspectos actuales, con productos frescos y de proximidad. Sobre todo, este cocinero destapa su lado más personal y deja entrar al lector en su cocina, a través de vivencias únicas y divertidas, incluso extravagantes, que ...
    Disponibilitat inmediata

    18,90 €

  • BRUTAL. LES RECEPTES DE MARC RIBAS
    RIBAS BELTRAN, MARC
    Per fi, el llibre de cuina de Marc Ribas! Un receptari amb els plats més saborosos, fàcils i sorprenents que us pugueu imaginar: àpats que es preparen en un moment, elaboracions per compartir amb els amics, plats pensats per menjar quan puguem... fins a 64 propostes fetes amb productes de mercat, coneguts per tothom, sense sofisticacions ni pressupostos exagerats. Des dels plat...
    Disponibilitat inmediata

    18,90 €

  • BRUTAL. LAS RECETAS DE MARC RIBAS
    RIBAS BELTRAN, MARC
    ¡Por fin, el libro de cocina de Marc Ribas! Un recetario con los platos más sabrosos, fáciles y sorprendentes que os podáis imaginar: comidas que se preparan en un momento, elaboraciones para compartir con los amigos, platos pensados para guardar y comer cuando se pueda... hasta 64 propuestas hechas con productos de mercado, conocidos por todo el mundo, sin complicaciones ni pr...
    Consultar disponibilitat

    18,90 €