MELETA DE ROMER LES POSTRES DE LA GESSA CATALAN

MELETA DE ROMER LES POSTRES DE LA GESSA CATALAN

LES POSTRES DE LA GESSA

CARAMES,GESSAMI

18,90 €
IVA inclós
Editorial:
COSSETANIA EDICIONS
Any d'edició:
2021
Matèria
Receptaris
ISBN:
978-84-1356-026-7
Pàgines:
160
18,90 €
IVA inclós
Afegir a favorits

LA GESSAMÍ CARAMÉS ÉS UNA FIGURA TELEVISIVA I DEL MÓN DE LA CUINA ESTIMADA A CATALUNYA. ÉS COPRESENTADORA DEL PROGRAMA _CUINES _DE TV3 JUNTAMENT AMB EL CUINER MARC RIBAS DES DE NOVEMBRE DEL 2017 I SE LA CONEIX PER LA SEVA ALEGRIA, PROXIMITAT I PROFESSIONALITAT. Descobrim els secrets de la pastisseria de la mà de la Gessa. Per fi deixarem de banda la por als gramatges, quantitats i temperatures i entendrem el perquè de cada elaboració. Comencem amb receptes bàsiques i imprescindibles per entendre el món dolç i acabem amb els pastissos més sofisticats, passant per les postres tradicionals de la nostra terra, pans, brioixos, pastisseria americana, begudes i fins i tot opcions sense gluten, sense lactosa i baixes en calories. Fotografies: Maria A. Torres i Alberto Polo

Articles relacionats

  • CHEF
    FORNELL, ROMAIN
    Romain Fornell es uno de los referentes ineludibles de la nueva cocina francesa desde que a los 22 años fue coronado con su primera estrella Michelin. En Chef, reflexiona sobre el peso de la gastronomía de su país y cómo esta forjó su andadura de Francia a España, para encontrarse en una ciudad, Barcelona, en la que colisionaban sin miedo el lado más tradicional de la cocina me...
    Disponibilitat inmediata

    28,50 €

  • CUINA VEGANA PER A OCASIONS ESPECIALS
    FERNANDEZ, ZARAIDA
    MÉS DE 90 RECEPTES VEGANES AMB INGREDIENTS SENZILLS I FÀCILS DE TROBAR QUE FACILITARAN LA CUINA DE PLATS PER OCASIONS ESPECIALS SENSE INGREDIENTS D'ORIGEN ANIMAL. Vegans, aquelles persones que no mengen res d'origen animal. I, llavors, què pots cuinar? No et preocupis. A les teves mans hi tens un llibre amb més de 90 receptes que t'ajudaran a convertir un àpat amb un convidat ...
    Disponibilitat inmediata

    14,90 €

  • VELOCIDAD CUCHARA
    ARDA, ROSA
    Os presentamos el libro de Velocidad Cuchara«, el primer blog de recetas para Thermomix en español. Una colección de platossencillos y ricos pensados para ti, seas principiante o un expertoconocedor del robot de cocina más popular del mundo.Rosa Ardá ha recopilado sus recetas indispensables.Encontrarás panes básicos, carnes, pescados, postres... ¿Todavía crees que no puedes sac...
    Disponibilitat inmediata

    19,95 €

  • PICADES
    PARELLADA, RAMÓN
    Les receptes de padrines, mestresses i fondes Les picades han estat un tresor gelosament custodiat per les padrines que, arribat el moment, només el confiaven a les seves filles. Així és com ens han estat transmeses fins avui: el gran secret de la cuina catalana. Una cuina que té la seva ànima al rebost, on s'hi guarden les fulles de llorer, les cabeces d'all, les cebes, qu...
    Disponibilitat inmediata

    19,90 €

  • EN MARXA CUINA!
    RIBAS BELTRAN, MARC
    Aquest nou llibre de Marc Ribas, el cuiner més popular de TV3, ens ofereix més receptes brutals saboroses, fàcils i sorprenents de cuina tradicional catalana sense oblidar aspectes actuals, amb productes frescos i de proximitat. Sobretot, però, el cuiner destapa el seu cantó més personal i deixa entrar el lector a la seva cuina, a través de vivències úniques i divertides, fins ...
    Disponibilitat inmediata

    18,90 €

  • SOPES
    AL¡CIA, FUNDACIÓN
    Desde comprar ingredientes básicos y hacer caldos sencillos hasta la elaboración de sopas superlativas y espectaculares, este libro nos muestra cómo las sopas pueden transformar nuestra cocina y nuestra salud. De la mano de la prestigiosa Fundación Alícia, todo un referente en el ámbito gastronómico y nutricional, aprenderemos a preparar sopas de todo tipo a partir de caldos bá...
    Disponibilitat inmediata

    29,00 €