Cerca de Editorial : COSSETANIA EDICIONS / Col·lecció : EL CULLEROT

9 Resultats

  • CUINA I REAPROFITA!
    CASADEMONT I SURRELL, LÍDIA
    Consultar disponibilitat

    12,50 €

  • LA CUINA MARROQUINA
    CAIMEL VALLS, GEORGINA
    Consultar disponibilitat

    17,50 €

  • LA CUINA VEGETARIANA MODERNA
    DOMENECH I PUIGCERCOS, IGNASI
    PRIMERA TRADUCCIÓ AL CATALÀ D'UNA OBRA PRECURSORA DEL 1912 _La cuina vegetariana moderna_ és la primera traducció al català, més d'un segle després de ser escrita (1912), d'aquesta obra d'Ignasi Domènech precursora del vegetarianisme. Si el prestigiós cuiner manresà fou un avanguardista en la divulgació de la cuina en molts dels seus vessants, sorprèn especialment que ja a com...
    Consultar disponibilitat

    18,90 €

  • CAP I POTA
    FÀBREGA COLOM, JAUME
    Hi ha gent que té prejudicis cap a la cuina dels menuts, cosa que no es dona en altres cultures gastronòmiques com la francesa, que els ha incorporat a l'alta cuina. El foie-gras, els ris o lletons, el moll de l'os, el cervell o el fetge són exquisideses que els grans cuiners i cuineres incorporen als seus plats. Però els menuts també formen part, arreu del món, d'una cuina pop...
    Consultar disponibilitat

    15,50 €

  • LA TECA
    DOMÈNECH I PUIGCERCÓS, IGNASI
    La teca, una obra cabdal en la literatura gastronòmica catalana, aparegué l'any 1924 i, des d'aleshores, se n'han fet vinti- una edicions. El seu autor, Ignasi Domènech, en la primera pàgina deixava ben clar l'objectiu del llibre: "Conté la manera d'organitzar tota classe d'àpats senzills o d'etiqueta, de calcular berenars, sopars, escudelles, cuinats, rostits, salses, llegums,...
    Consultar disponibilitat

    15,50 €

  • APATS - MES DE 50 MENUS I 400 RECEPTES
    DOMENECH IGNASI
    Àpats aparegué per primera vegada l'any 1930 i, des d'aleshores, se n'han fet tres edicions; l'última, l'abril de 1979. El seu autor, Ignasi Domènech, organitza el llibre en quatre parts ben diferenciades, amb la qual cosa es converteix en una eina pràctica per a tothom a qui agradi fer i conèixer les receptes tradicionals. Els plats estan ordenats per tal que sigui fàcil troba...
    Consultar disponibilitat

    17,70 €

  • LA CUINERA CATALANA, LA
    QUERALT CARME
    "Els fascicles de La cuinera catalana van tenir un enorme èxit; tant que, des de l'edició del 1851, no han parat de reeditar-se en forma de llibre; un llibre que aplega més de cinc-centes receptes. Actualment, La cuinera catalana és un dels llibres imprescindibles si volem conèixer i, és clar, degustar allò que hom ha denominat la cuina catalana, una cuina històrica i identitàr...
    Consultar disponibilitat

    12,70 €

  • APATS DE FONDA
    FONT JAUME CARLES
    Consultar disponibilitat

    15,00 €

  • LA CUINA DEL FOIE GRAS
    ELIANA THINAUT I COMALADA
    Consultar disponibilitat

    15,00 €