CAP I POTA

CAP I POTA

EL GRAN LLIBRE DELS MENUTS

FÀBREGA COLOM, JAUME

15,50 €
IVA inclós
Consultar disponibilitat
Editorial:
COSSETANIA EDICIONS
Any d'edició:
2020
ISBN:
978-84-9034-980-9
Pàgines:
232
Col·lecció:
EL CULLEROT
15,50 €
IVA inclós
Consultar disponibilitat
Afegir a favorits

Hi ha gent que té prejudicis cap a la cuina dels menuts, cosa que no es dona en altres cultures gastronòmiques com la francesa, que els ha incorporat a l'alta cuina. El foie-gras, els ris o lletons, el moll de l'os, el cervell o el fetge són exquisideses que els grans cuiners i cuineres incorporen als seus plats. Però els menuts també formen part, arreu del món, d'una cuina popular i gustosa, i a Catalunya, a més, dels "esmorzars de forquilla". En aquest llibre hi trobareu tot aquest tipus de receptes en una vuitantena de variacions, de les més populars a les més refinades i pròpies dels grans xefs.

Articles relacionats

  • LISBOA
    OBRA, COLECTIVA
    Descubre la belleza de Lisboa con esta guía que contiene un exclusivo mapa extraíble y la convierte en una compañera de viaje indispensable para cualquier explorador urbano, diseñada para los amantes de la historia, la cultura y la aventura. El mapa detallado te guiará por las pintorescas calles de Lisboa y podrás descubrir cada tesoro y rincón escondido de la ciudad. Gracias a...
    Disponibilitat inmediata

    12,90 €

  • PASIONES CREATIVAS
    SANZ, JUANRA / PAJARES, BERNARDO
    El primer libro de los populares divulgadores de Arte compacto, un pódcast sobre arte con una perspectiva distinta, abordará 10 historias de amor, pasión y deseo que dan significado a grandes obras de arte. «La pasión, el amor y el desamor son algunas de las principales emociones que conforman las obras de arte. En este libro nos hemos propuesto compartir a modo de diario escri...
    Disponibilitat inmediata

    19,90 €

  • BALLA AMB BABEL
    LLUIS, JOAN-LLUIS
    Resseguint la història de l'absolutisme lingüístic, representat pels estats espanyol i francès, Joan-Lluís Lluís rellegeix el cèlebre mite de la torre de Babel: ¿d'on ens ve, als humans, la tendència a jerarquitzar les llengües ¿Què amaga la superioritat que algunes s'atorguen Rere la defensa del monolingüisme que al·lega que les llengües només són mitjans per comunicar-se i qu...
    Disponibilitat inmediata

    11,50 €

  • UN VAN GOGH EN EL SALÓN
    GONZÁLEZ FREYRE DE ANDRADE (@CLARAMORE_), CLARA
    UNA HISTORIA DEL ARTE AL ALCANCE DE TODO EL MUNDO.El arte, esa disciplina venerada por muchos, repudiada por otros tantos. Puede ser sinónimo de erudición, de universo intelectual, pero también de emoción, historia, cultura. Lo que muchos no saben es que el arte es para todo el mundo, solo hay que encontrar la forma de entrar en él. Como si fuera tu mejor amiga contándote el úl...
    Disponibilitat inmediata

    21,90 €

  • CRÒNICA D'UNA SOCIETAT INTOXICADA
    LAPORTE ROSELLÓ, JOAN-RAMON
    Una crítica argumentada del consum abusiu de medicaments i de la indústria que controla la nostra sanitat pública.A Catalunya tres de cada deu persones prenen pastilles per dormir o per a la depressió; tres, omeprazol; i dos, per al colesterol. Només el 2022 els metges catalans van expedir més de cent cinquanta milions de receptes. Als països rics, el consum de medicaments augm...
    Disponibilitat inmediata

    21,90 €

  • DEU LLIÇONS PER A SALVAR EL CATALÀ
    JUNYENT, M. CARME
    El decàleg imprescindible per a salvar la llengua: el llegat savi i valuós de M. Carme Junyent. Quin paper ha de tenir el català en el futur del país? Què podem fer per mantenir-lo viu? Quines polítiques lingüístiques són encertades per a preservar la llengua? I quina és la vertadera llengua inclusiva? M. Carme Junyent reflexiona sobre les qüestions lingüístiques que més la pre...
    Disponibilitat inmediata

    21,90 €

Altres llibres de l'autor

  • 100 PLATS INDISPENSABLES DE LA CUINA CATALANA
    FÀBREGA COLOM, JAUME
    5A EDICIÓ La cuina catalana -repetidament, a través de Ferran Adrià i Joan Roca- ha estat declarada la primera del món. En aquest llibre, a manera de "cànon", hi descobrirem quins són els plats indispensables d'aquesta cuina, els que han inspirat els grans cuiners, que formen de la nostra memòria palatal històrica i de la nostra vida, i fins i tot alguns dels que cuinen els gra...
    Consultar disponibilitat

    15,20 €

  • 100 REFRANYS SOBRE EL MENJAR I EL BEURE
    FÀBREGA COLOM, JAUME
    L'ORIGEN DELS REFRANYS SOBRE ALIMENTACIÓ MÉS POPULARS AMB UNA RECEPTA CATALANA A CADA CAPÍTOL El refrany és una frase sentenciosa que solem utilitzar en la nostra vida diària per descriure situacions, puntuar converses, etcètera. Els refranys són d'autoria anònima, ja que pertanyen al cabal de la saviesa popular. En aquest llibre, podreu fruir d'unes receptes al·lusives, que r...
    Consultar disponibilitat

    16,50 €

  • LA CUINA DE LA COSTA BRAVA I EL PIRINEU DE GIRONA
    FÀBREGA COLOM, JAUME
    La Costa Brava i el Pirineu de Girona han donat nombrosos genis en gairebé tots els àmbits de la cultura universal. I la gastronomia no n’ha estat cap excepció gràcies a noms com els germans Roca, Fina Puigdevall, Josep Mercader o, per adopció, Ferran Adrià. Però aquesta cuina gironina pertany també a les mestresses de casa i als restauradors anònims, i als pagesos i als pescad...
    Consultar disponibilitat

    26,50 €

  • LA CUINA MODERNISTA
    FÀBREGA COLOM, JAUME
    Consultar disponibilitat

    22,00 €

  • EL GRAN LLIBRE DE LA CUINA DE LES ÀVIES
    FÀBREGA COLOM, JAUME
    Teniu a les mans el gran llibre de referència de la cuina catalana i mediterrània, fruit de molts anys derecerca. No solament és el manual més complet que hi ha al mercat, sinó també l?únic que comprèn tots els ingredients,totes les receptes, tots els territoris i comarques, totes les tècniques i com tractar, tallar, coure i conèixer elsdiversos productes. Totes les receptes es...
    Consultar disponibilitat

    30,00 €