LA CUINA MEDIEVAL I RENAIXENTISTA

LA CUINA MEDIEVAL I RENAIXENTISTA

MOROS, JUEUS I CRISTIANS

FÀBREGA I COLOM, JAUME

26,00 €
IVA inclós
Consultar disponibilitat
Editorial:
VIENA EDICIONS
Any d'edició:
2016
ISBN:
978-84-8330-902-5
Pàgines:
344
26,00 €
IVA inclós
Consultar disponibilitat
Afegir a favorits

L'autor ens ofereix un ampli receptari de cuina medieval i renaixentista, el més complet del mercat, precedit d?un recull de les tècniques, els costums i la fusió de tradicions culinàries de l'època.
Totes les receptes, de les més elementals a les més elaborades, s'expliquen pas a pas i se n'adapten els ingredients amb variants i alternatives.

Articles relacionats

  • LISBOA
    OBRA, COLECTIVA
    Descubre la belleza de Lisboa con esta guía que contiene un exclusivo mapa extraíble y la convierte en una compañera de viaje indispensable para cualquier explorador urbano, diseñada para los amantes de la historia, la cultura y la aventura. El mapa detallado te guiará por las pintorescas calles de Lisboa y podrás descubrir cada tesoro y rincón escondido de la ciudad. Gracias a...
    Disponibilitat inmediata

    12,90 €

  • PASIONES CREATIVAS
    SANZ, JUANRA / PAJARES, BERNARDO
    El primer libro de los populares divulgadores de Arte compacto, un pódcast sobre arte con una perspectiva distinta, abordará 10 historias de amor, pasión y deseo que dan significado a grandes obras de arte. «La pasión, el amor y el desamor son algunas de las principales emociones que conforman las obras de arte. En este libro nos hemos propuesto compartir a modo de diario escri...
    Disponibilitat inmediata

    19,90 €

  • BALLA AMB BABEL
    LLUIS, JOAN-LLUIS
    Resseguint la història de l'absolutisme lingüístic, representat pels estats espanyol i francès, Joan-Lluís Lluís rellegeix el cèlebre mite de la torre de Babel: ¿d'on ens ve, als humans, la tendència a jerarquitzar les llengües ¿Què amaga la superioritat que algunes s'atorguen Rere la defensa del monolingüisme que al·lega que les llengües només són mitjans per comunicar-se i qu...
    Disponibilitat inmediata

    11,50 €

  • UN VAN GOGH EN EL SALÓN
    GONZÁLEZ FREYRE DE ANDRADE (@CLARAMORE_), CLARA
    UNA HISTORIA DEL ARTE AL ALCANCE DE TODO EL MUNDO.El arte, esa disciplina venerada por muchos, repudiada por otros tantos. Puede ser sinónimo de erudición, de universo intelectual, pero también de emoción, historia, cultura. Lo que muchos no saben es que el arte es para todo el mundo, solo hay que encontrar la forma de entrar en él. Como si fuera tu mejor amiga contándote el úl...
    Disponibilitat inmediata

    21,90 €

  • CRÒNICA D'UNA SOCIETAT INTOXICADA
    LAPORTE ROSELLÓ, JOAN-RAMON
    Una crítica argumentada del consum abusiu de medicaments i de la indústria que controla la nostra sanitat pública.A Catalunya tres de cada deu persones prenen pastilles per dormir o per a la depressió; tres, omeprazol; i dos, per al colesterol. Només el 2022 els metges catalans van expedir més de cent cinquanta milions de receptes. Als països rics, el consum de medicaments augm...
    Disponibilitat inmediata

    21,90 €

  • DEU LLIÇONS PER A SALVAR EL CATALÀ
    JUNYENT, M. CARME
    El decàleg imprescindible per a salvar la llengua: el llegat savi i valuós de M. Carme Junyent. Quin paper ha de tenir el català en el futur del país? Què podem fer per mantenir-lo viu? Quines polítiques lingüístiques són encertades per a preservar la llengua? I quina és la vertadera llengua inclusiva? M. Carme Junyent reflexiona sobre les qüestions lingüístiques que més la pre...
    Disponibilitat inmediata

    21,90 €

Altres llibres de l'autor

  • 100 PLATS INDISPENSABLES DE LA CUINA CATALANA
    FÀBREGA I COLOM, JAUME
    La cuina catalana -repetidament, a través de Ferran Adrià i Joan Roca- ha estat declarada la primera del món. En aquest llibre, a manera de "cànon", hi descobrirem quins són els plats indispensables d'aquesta cuina, els que han inspirat els grans cuiners, que formen de la nostra memòria palatal històrica i de la nostra vida, i fins i tot alguns dels que cuinen els grans xefs. V...
    Consultar disponibilitat

    14,90 €

  • RANXOS I XEFLES
    FÀBREGA I COLOM, JAUME
    Quite a few books are published on the cuisine of fish on the Costa Brava. But they almost always talk either about the cuisine of the restaurants or about their authors. What the fishermen say has rarely been heard. But these, logically, are the ones who know more about fish and how to cook it. In fact, they have taught the great chefs. This book, precisely, starts from conver...
    Consultar disponibilitat

    18,00 €

  • LA CUINA ANTIGA
    FÀBREGA I COLOM, JAUME
    Aquest llibre obre les portes al fascinant món de la cuina antiga: des de les preparacions dels nostres avantpassats més remots del Paleolític, passant per la cuina d?olles i cassoles del Neolític, la robusta alimentació dels ibers i la delicada cuina grega, fins a arribar a la sofisticada gastronomia romana. Receptes explicades pas a pas, fàcils i sempre delicioses, amb adapta...
    Consultar disponibilitat

    20,00 €

  • LA CUINA DEL 1714
    FÀBREGA I COLOM, JAUME
    Consultar disponibilitat

    19,80 €