LLIBRE DEL SENT SOVÍ

LLIBRE DEL SENT SOVÍ

ANONIM

18,00 €
IVA inclós
Editorial:
BARCINO
Any d'edició:
2014
ISBN:
978-84-7226-788-6
Pàgines:
239
18,00 €
IVA inclós
Afegir a favorits

El Llibre de Sent Soví és el receptari més antic conservat en llengua catalana. Se situa, doncs, just a l'inici de la tradició culinària del país, i ja hi apunten determinades constants que han arribat fins avui. La seva influència s'observa en la resta de llibres de cuina medievals i fins i tot posteriors. Aquesta condició de llibre inaugural, en part atzarosa, no es contradiu amb el fet que sigui, al mateix temps, una síntesi de la cuina de la seva època. Específicament de l'alta cuina, pròpia de la noblesa i les classes benestants. Per facilitar l'accés al text, se n'ofereix la versió medieval acarada a una adaptació al català modern. Amb aquest volum s'inicia la col·lecció Set Portes de Receptaris Històrics de Cuina Catalana, que proposarà un llarg recorregut des dels receptaris més antics fins als de la segona meitat del segle XX, amb la finalitat de posar de manifest l'evolució, les transformacions i les continuïtats de la cuina catalana.

Articles relacionats

  • RECEPTES I JOCS PER CUINAR EN FAMILIA
    KALLE, MYRTO
    La millor recepta perquè els nostres fills mengin bé és obrir-los les portes a la cuina! Per això, Myrto Kalle ens convida a arromangar-nos amb un recull de receptes fàcils, divertides i saludables que convertirà els més petits de casa en xefs. Il·lustracions per pintar, laberints, diferències, retallables… Amb aquest llibre interactiu la canalla s'implicaran en la preparació d...
    Disponibilitat inmediata

    22,90 €

  • MI COCINA PORTUGUESA
    AVILLEZ, JOSÉ
    El libro de la cocina tradicional portuguesa de la mano de José Avillez, considerado como el mejor chef de Portugal. Sumérgete en un viaje culinario por Portugal, un país con una historia rica y diversa que ha dejado una huella única en la gastronomía mundial. Desde la influencia de los pueblos celtas hasta la expansión marítima del siglo XV, la cocina portuguesa se ha enriquec...
    Disponibilitat inmediata

    29,90 €

  • EMBOTITS
    SANGLAS, DAVID
    Tots els secrets per triar, cuinar i fer lluir un bon embotit. Aquest receptari és un viatge per la història dels embotits de la nostra terra, els oblidats i els de sempre, i un recorregut que ens farà descobrir la infinitat d’usos que podem donar-los a la cuina, més enllà de gaudir-los amb una bona llesca de pa amb tomàquet. A través de receptes pràctiques, aprendrem com prepa...
    Disponibilitat inmediata

    22,90 €

  • TINC GANA
    YLLA CASARRAMONA, AROA
    - No pot ser, Aroa. No pot ser que tot això es perdi. Aquestes dones tenen molt a dir, molt a compartir - va dir la meva mare. La història de les Àvies Sàvies és un recull de coneixements de generacions i generacions de dones convertit en receptes de cuina. Un llibre de creació col·lectiva on les dones s?han expressat lliurement. I és que..., fins a quin punt existeix una r...
    Disponibilitat inmediata

    23,00 €

  • MEMORIA DE LA COCINA FRANCESA
    GUÉRARD, MICHEL
    La historia de la cocina francesa, origen de la cocina moderna actual mundial, de la mano de su gran figura icónica. Con apenas veinticinco años, Michel Guérard fue nombrado Mejor Obrero de Francia y entró a trabajar en el Lido. En 1965 compró en una subasta un pequeño bistrot de Asnières, que se convertiría en «el mejor restaurante de suburbio del mundo». En 1974 se instaló en...
    Disponibilitat inmediata

    20,95 €

  • UN PASEO POR ORIENTE.(MASTERCHEF)
    SHINE / RTVE
    Atrévete con la cocina asiática de la mano de MasterChef.Un paseo por Oriente te invita a descubrir los sabores más exquisitos de la cocina asiática. Desde la sutileza del sushi japonés hasta los intensos aromas de los curris tailandeses, este libro del talent show culinario más famoso de la televisión recoge recetas deliciosas de países como Corea del Sur, China, Filipinas, In...
    Disponibilitat inmediata

    22,90 €

Altres llibres de l'autor

  • HISTORIA DEL PRINCIPE JACOB
    ANONIM
    «¿De qui es podran refiar les persones, i sobretot els pares, si no poden confiar en els fills?» La història arrenca amb una mentida. Qui la fa créixer hi atorga versemblança. Qui se la creu, actua com si la mentida fos un fet comprovat. Com a conseqüència, el príncep Jacob ha d’abandonar la seva terra per evitar que el matin. Fuig amb el seu amic Alí Paixà i topen amb mil i ...
    Disponibilitat inmediata

    17,50 €

  • LA MORT DEL REI ARTÚS
    ANÒNIM
    En aquesta novel·la llegim totes les aventures que hem vist protagonitzades per Keira Knightley, Richard Gere, Sean Connery o els Monty Python entre molts d'altres. Des dels amors de Lancelot i la reina Ginebra, a la trista existència de la donzella de Ca ...
    Disponibilitat inmediata

    24,50 €

  • ALADÍ
    ANÒNIM
    Mayores y pequeños podrán compartir un viaje de aventuras por aquellas historias de siempre que no han perdido vigenciay que conservan, a pesar del paso del tiempo, el encanto de los relatos clásicos. Dejaros emocionar por los cuentos de todala vida, por la magia contagiosa de un universo imaginario que no deja indiferente a ningún lector. ...
    Consultar disponibilitat

    2,00 €

  • EL CANT DELS NIBELUNGS
    ANÒNIM
    El Cant dels Nibelungs és una de les grans obres literàries que ens va llegar l'edat mitjana i una de les que més han influït la posteritat. Composta pels volts de l'any 1200, aquesta epopeia que celebra les proeses dels antics guerrers, talment com la Ilíada homèrica, ens ofereix una captivadora combinació de virtuts cortesanes i honors cavallerescos, però també d'odis, deslle...
    Consultar disponibilitat

    36,00 €

  • GALVANY I EL CAVALLER VERD
    ANÒNIM
    Consultar disponibilitat

    17,50 €

  • LA CUINA DELS CARTOIXANS
    ANÒNIM
    Volum número 5 de l'exitosa col·lecció de receptaris històrics de cuina catalana Set Portes. Conté els primers receptaris de l'època moderna, quan arriben per primer cop a Catalunya els aliments procedents d'Amèrica, com el tomàquet, la patata o el pebrot. A partir d'aquest moment la cuina catalana farà un tomb per sempre. El llibre presenta dos manuscrits diferents: el Llib...
    Consultar disponibilitat

    23,00 €